menu
Word Lid
Vlaams Belang Sint-Truiden trekt de stad rond om iedereen fijne feestdagen te wensen

Met rasse schreden nadert alweer een nieuw jaar en daarmee gepaard natuurlijk ook ons traditioneel kerstfeest. Wat voor veel mensen een periode van warmte en verbondenheid is, kan helaas ook voor velen een periode van eenzaamheid betekenen. Om elke Truienaar alle geluk te wensen in het nieuwe jaar, maar ook om onze mensen in eenzaamheid te tonen dat ze niet alleen zijn, verspreidt Vlaams belang Sint-Truiden dezer dagen volop hun eindejaarsboodschap.

Van 15 december tot 15 januari zullen op verschillende plaatsen in het Truiense straatbeeld grote borden geplaatst staan met de boodschap “fijne feestdagen” op. Om ervoor te zorgen dat zeker elke Truienaar een kerstboodschap heeft gekregen vanwege de afdeling, worden er ook kerstkaartjes in de brievenbussen gestoken van de inwoners van de hoofdstad van het Haspengouw.

Met deze actie wil de afdeling niet alleen tonen dat ze de Truienaar een warm hart toedragen, maar in het bijzonder ook mensen in eenzaamheid een hart onder de riem steken. “Op onze rondes doorheen de stad kregen we veel positieve reacties te horen, maar we ontvangen ook via sociale media tal van berichtjes van mensen die het kerstkaartje heel erg op prijs konden stellen, soms omdat het het eerste of enige is die ze gekregen hebben.” Stelt ondervoorzitter Patrick Vanparys. “Dit toont dat er helaas ook in Sint-Truiden tijdens de feestdagen heel wat eenzaamheid aanwezig is.”

Wenst u ook een bord in uw voortuin te plaatsen? Dan kan hiervoor gezorgd worden! Stuur een mailtje naar sint-truiden.vlaamsbelang.org en de vrijwilligers van Vlaams Belang Sint-Truiden komen spoedig een bord plaatsen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF